Λίγα λόγια για μας

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα και ζει μόνιμα στη Κομοτηνή. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός στο δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου . Εργάστηκε ως Κοινωνική λειτουργός στο βοήθεια στο σπίτι και στο ΕΕΕΕΚ του Δήμου Τρικάλων. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο χώρο της Συμβουλευτικής γονέων και παιδιών. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών της εως σήμερα παρείχε εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως κοινωνική λειτουργός σε διάφορες δράσεις όπως στο πανελλήνιο Meeting μετεώρων για ΑΜΕΑ . Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη Γερμανίας και ζει μόνιμα στη Κομοτηνή. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων ως στέλεχος αλλά και ως επιχειρηματίας. Στη διάρκεια της πετυχημένης καριέρας του στο Network Marketing, ανακάλυψε ότι η καθοδήγηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού ήταν αυτό που τον ικανοποιούσε περισσότερο. Να βοηθάει ανθρώπους να αντιλαμβάνονται την δυναμική τους και να υποδέχονται στην ζωή τους την ΑΛΛΑΓΗ. Εκείνη την περίοδο ήρθε σε επαφή με τον χώρο της αυτοβελτίωσης και μέσα από την βιωματική του πορεία έκανε μία στροφή στην καριέρα του και σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Mediterranean College στη θεσσαλονίκη και συνέχισε τις σπουδές του ως Life Coach στην Ακαδημία Island of Man του Νικόλα Σμυρνάκη. Έχει σημαντική εμπειρία σε σεμινάρια με θέμα την ενεργοποίηση και παρακίνηση των ανθρώπων για μια ζωή πετυχημένη και ευτυχισμένη. Στόχος του είναι να βοηθήσει τον κόσμο να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.. και του αξίζει! 

Ο Κ. Ζιάκας γεννήθηκε το στα Τρίκαλα και ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε στο τμήμα Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα « Κοινωνική Ψυχιατρική» Έλαβε την ειδικότητα του ψυχιάτρου στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και του ανατέθηκε η εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του με τίτλο «Ψυχοσωματικές εκδηλώσεις σε γενικό πληθυσμό» Σε όλη του την επαγγελματική πορεία έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων για την τέχνη και την ψυχιατρική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διατηρεί προσωπικό ιατρείο στη πόλη της Αλεξανδρούπολης όπου εργάζεται ως ειδικός ψυχίατρος.

Λίγα λόγια για το κέντρο

Το κέντρο Συμβουλευτικής και Προσωπικής ανάπτυξης Αξίζω προέκυψε μέσα από την ανάγκη τριών ειδικών ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής να μοιραστούν κοινές ιδέες, στόχους και δράσεις προς την ανθρώπινη ύπαρξη. Το Αξίζω προσφέρει ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπείαΣυμβουλευτική, Αυτοτελή βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης.  Σεμινάρια σχετικά με την ψυχολογία του παιδιού, του ενήλικα και των ανθρώπινων σχέσεων, Συμβουλευτική ζεύγους καθώς και σεμινάρια γονέων για μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά τους.